May 29, 2011


Hei, armsad lugejad!

Märkamatult on Eestimaale jõudnud kevad, kaugel pole ka enam mitte suvi. Tegemist-sagimist on kõigil väga palju. Ka meil on olnud tegemist, oleme olnud keskendunud viimasel ajal rohkem õpingutele kui laulmisele, ehkki püüame kõik ka selle jaoks aega leida, kui mitte proovi tehes, siis omaette lauldes või ümisedes kindlasti! :)
Maidlas Euroopa Päeval astusime lavale mõne lauluga, publikut oli omajagu, lava ees seisis fännegi. Hoolimata väiksest lavanärvist ja pisiviperustest tehnika poole peal, suutsime siiski oma laulud ette kanda. Igati väärt kogemus oli väljaspool oma regiooni esineda :)
Hiljuti oli meil ka üks pisut erinev etteaste. Nimelt olime kutsutud meie kohalikku lasteaeda Buratinosse läbi viima üht osa tulevaste 1. klassi õpilaste lõpetamist. Otsustasime kehastuda lastele tuttavateks tegelasteks - Pipit kehastas Heidi, Burationt Ingela ning Lottet Hannamary. Ühendasime omavahel näitlemise, laulu ja mängu. Lastele meeldis üritus väga. Ka meile oli see eriline, uus ja omapärane kogemus.

Muidugi oleme avatud ka suvistele esinemispakkumistele! :)

Päikest Teile!

No comments:

Post a Comment