Jun 16, 2011

Tervist! :)

  Suvevaheaeg on lõpuks ometi käes, kindlasti on paljud teist end juba mõne tooni võrra pruunimaks päevitanud ning ka suplemismõnusid nautida saanud, kui veel mitte, küll jõuate, selleks on kogu eesolev suvi aega. Sisustamaks mõnd minutit teie vabast ajast, on meil teile midagi uut pakkuda. Korjasime end kokku ning tegime esmaspäeval paaritunnise proovi, mille tulemus on siin:
NB! Helikvaliteet ei pruugi olla vastavuses teie soovidega, seega andke andeks, kui me teie standarditele ei vasta. :)

Adele - Someone Like You
Riho Sibul ja Maian Kärmas - Saladus
Pink - Fuckin' Perfect 
Christina Perri - Jar of Hearts

   Teisipäeval käisime Mäetaguse Põhikoolis sealse muusikaõpetaja Anu Vildakuga proovi tegemas. Tegime ettevalmistusi 21. juunil Järve Gümnaasiumis toimuvaks kaheteistkümnendike lõpetamiseks. Soovime nad laia ilma saata kauni meloodia ja meeldejääva muusikalise elamuse saatel. Tunnike proovi ja sellele eelnenud ligi pooletunnine häälte soojakslaulmine vihmasabina saatel, sisustasid osakese päevast ning kõigile oli see äärmiselt meeldiv kogemus. Toredate inimestega on alati tore koostööd teha! :)
   Eelseisval suvel on meid kindlasti võimalik ka erinevatel lavadel kuulata, aga sellest täpsemalt mõne aja pärast järgmises postituses. 

Seniks,
mõnusat suve! :)


No comments:

Post a Comment