Aug 17, 2011

Kukuu :)

Kui eelmise postitusega suvi alles algas, siis see postitus on kui lõpp suvele. See ei tähenda muidugi seda, et rohkem augustikuus postitusi plaanis polegi, loodame, et mõned ikka ilmuvad, kuid asi on nimelt selles, et meil on praegu väga palju proove. See ongi üks peamisi põhjusi, miks oleme blogi nii unarusse jätnud.

Et teid ikkagi kursis hoida, kirjutan üles mõned tulevased tegemised.

18. augustil teeme midagi endale totaalselt uut - lähme lindistama. See pakkumine tuli väga ootamatult ühe toreda noormehe Rauno poolt, kuid muidugi haarasime sellest kümne küünega kinni ja nüüd ei jää muud üle, kui laulud (viimasel hetkel!) välja valida ja ruttu-ruttu need läbi laulda.

27. augustil esineme Toilas Muinastulede Ööl, natuke suurema seltskonnaga (kui armas, tore Nele on ikka nõus meid taluma, hehe).

Ja 18. august ei ole ainus uus asi meie jaoks. Kui kõik hästi läheb (hoiame nüüd kõik pöidlaid pihus, eksju), siis esineme 28. Toilas toimuval Kaevurite Päeval. Eriliseks teeb kogu selle esinemise täitsa mitu asjaolu: 1) Me ei ole kunagi nii paljudele kõrvadele-silmadele esinenud 2) Muusikastiil on sootuks teine, kui harjunud - rokilik 3) Meile mängivad taustaks suurepärased noormehed Klaus, Märten ja Elvis. :)

Kuna aga videosid meil hetkel lisada pole, riputan üles mõned pildid, mis ühes proovis tehtud said :)

Heidi basskitarri mängimas

Hannamary

Klaus
Et te ikka aga TÄIESTI kursis meie tegemiste ja olemistega oleksite, siis mainin ära, et vahepeal on meie seltskonnas ka pisike sünnipäev olnud - Hannamaryl, 13.august :).
Praeguseks siis vist kõik. Kui homme kõik hästi läheb, saab äkki mõned lindistused ka Teie jaoks siia lisada :). Seniks aga kõike head! Olge tublid ja võtke suvest veel nii palju, kui võtta annab!

Teie Saturn.

No comments:

Post a Comment